Bejelentés


Firkák Amiket érdemes elolvasni!..

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.


Üzenőfal


Név:

Üzenet:

FIRKÁK- egy firkásztól! Ha megtaláltál, akkor jegyezz is meg!Egy "olvasós" oldalra keveredtél, valószínűleg önhibádon kívül:-)Kukkants be a blogomba és a képeimet is szemügyre veheted.Ha találsz valami érdekeset,tudom, hogy visszajössz máskor is. Ha nem, akkor is örültem, hogy idepottyantál egy kicsit!

Ne számíts "habkönnyű" dolgokra,mert amit látok, úgy is írom le, ahogyan látom. Egyrészt spórolásból - mert utálom a körmondatokat - másrészt meg azért, mert szeretem az igazságot, és akceptálom a tényeket. Készíts egy teát, vagy kávét magad mellé, mielőtt olvasni kezdesz...

Máris egy komoly felhívással kezdem!
Legyen önálló büntetőjogi törvényi tényállása a családon belüli erőszaknak Magyarországon is! Csatlakozzatok ti is az aláírásotokkal.
http://alairas.atw.hu/ (Bővebben a blogomban!)
Szimpatikus, ha valaki "szintén tollat mer" ragadni, és véleményt formál. Akár, - nem éppen az olvasott írásról, hanem egészen másról, ami épp olvasás közben eszébe jutott.
De figyelmeztetlek, feláll a hajam a "kétszavasoktól"...Pl.: "nagyon tetszett, vagy nem tetszett"!...Meg hasonlók!

Ha feldob valaki egy "labdát" azt igyekszem elkapni:-)Szeretek lubickolni egy jó vitában, beszélgetésben.Akkor?...Nincs más hátra, minthogy játsszunk!!! Tekintsd ezt meghívásnak!

Jössz??!
Keresés a honlaponSzavazás


Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!